Kinderfeestje

Is je kind jarig en wil je een feestje geven dat net iets anders is als al die andere feestjes? Denk dan eens aan een kinderfeestje in een echte turnhal.

Je krijgt onder begeleiding van een heuse, gediplomeerde turntrainer de mogelijkheid om gebruik te maken van de toestellen in de turnhal.

En lijkt het je leuk om een salto te maken terwijl je nooit had gedacht dat zelf ooit te kunnen, dan helpen onze gordels je hier vanzelf mee. Onze veilige blokkenkuil staat garant voor allerlei sprongen die je kunt maken zonder je al te druk te hoeven maken over je landing. Je landt namelijk tussen de blokken.

Uiteraard staat het plezier maken voorop. We helpen je dan ook graag om ideeën op te doen voor een leuke en plezierige invulling van je kinderfeestje.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor een feestje? Neem dan contact op per e-mail met kinderfeestje@bredagym.nl. We vertellen je graag wat de mogelijkheden zijn.

Probeer wel ruim op tijd te plannen, want onze turnhal wordt uiteraard ook gebruikt voor turnlessen. Benieuwd hoe die er aan toe gaan?