Jeugd Fonds: Sport & Cultuur

Iedere sportclub wil natuurlijk dat alle kinderen kunnen sporten, zo ook BredaGym! Ook kinderen uit gezinnen waar geen geld is voor contributie en de benodigde attributen, moeten lekker kunnen bewegen bij een sportclub. Wij weten als geen ander hoe belangrijk het is dat alle kinderen kunnen meedoen. Wij willen niet dat een kind moet stoppen of niet kan beginnen met sporten omdat er thuis niet voldoende financiële middelen zijn. Gelukkig bestaat hiervoor het Jeugd Fonds: Sport & Cultuur. Zij kunnen helpen met een bijdrage in de contributie of de aanschaf van benodigde sportattributen.

MAAR… Wij als BredaGym kunnen zelf geen aanvraag voor een bijdrage doen!
 

Wat wij wel kunnen doen is zorgen dat de bezoekers van onze club weten dat het Jeugd Fonds: Sport & Cultuur bestaat. Voor meer informatie over hoe een aanvraag ingediend kan worden en voor wie het Jeugd Fonds: Sport & Cultuur is bedoeld, verwijzen wij u graag naar de website van het Jeugd Fonds: Sport & Cultuur zelf. Klik op de afbeelding om naar de website van Jeugd Fonds: Sport & Cultuur te gaan.

Wanneer uw kind lid wilt worden van onze vereniging en u vermoed dat u wellicht recht heeft op een bijdrage van het Jeugd Fonds: Sport & Cultuur zijn er twee opties.

1. Of uw kind wordt lid, en u zet dan de aanvraag in werking, maar dan is dus niet zeker of u daadwerkelijk een bijdrage gaat ontvangen, en hoeveel deze bijdrage is.
2. Of u dient een aanvraag in en wacht tot u zekerheid heeft dat u een bijdrage gaat ontvangen en wat deze wordt, en laat uw kind daarna pas lid worden van de vereniging.

Daarbij is het heel erg belangrijk dat u zich realiseert dat u te allen tijde verantwoordelijk bent voor de contributiebetaling. Dus als er nog geen bijdrage loopt van het Jeugd Fonds: Sport & Cultuur, dient u de contributie zelf te betalen!
 

Zodra een bijdrage vanuit het Jeugd Fonds: Sport & Cultuur aan de vereniging is betaald, kunnen we dat als ledenadministratie verrekenen met de contributiebedragen die al zijn betaald. Hierbij geldt wèl dat het gaat om een bijdrage en het eventuele restant van de contributie zal alsnog op periodieke wijze moeten worden betaald aan de vereniging.

Om deze reden willen wij graag bij het invullen van de inschrijfformulieren ook de bankgegevens, dus een volledig ingevuld formulier. Ook al vermoedt u dat u wellicht recht heeft op een bijdrage.


In het inschrijfformulier is hierom een kopje verwerkt waarin u kan aanvinken dat u gebruik maakt van Jeugd Fonds: Sport & Cultuur, en waar u het Jeugd Fonds nummer kunt invullen. Zoals u ziet is het IBAN veld ook verplicht gemaakt, omdat u eindverantwoordelijk blijft voor de betaling.
BredaGym... Laat je horen...
HOPPA!!!
Terug naar boven