Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

OBTK 2019

08/06/2019 - 10/06/2019

Uitslagen:

Uitslagen Zaterdag Wedstrijd 1

Uitslagen Zaterdag Wedstrijd 2

Uitslagen Zaterdag Wedstrijd 3

Uitslagen Zaterdag Wedstrijd 4

Uitslagen Zaterdag Wedstrijd 5v2

Uitslagen Zaterdag Wedstrijd 5 senioren plus

Uitslagen Zondag Wedstrijd 1

Uitslagen Zondag Wedstrijd 2

Uitslagen Zondag Wedstrijd 3

Uitslagen Zondag Wedstrijd 4

Uitslagen Zondag Wedstrijd 5

Uitslagen Maandag Wedstrijd 1

Uitslagen Maandag Wedstrijd 2

Uitslagen Maandag Wedstrijd 3

Uitslagen Maandag Wedstrijd 4

INDELINGEN:

Indeling turnsters OBTK 2019 zaterdag definitief
Indeling turnsters OBTK 2019 zondag definitief
Indeling turnsters OBTK 2019 maandag definitief
TijdsIndeling OBTK 2019

Ook dit jaar willen we u weer uitnodigen om deel te nemen aan de 26e Open Bredase TurnKampioenschappen in het Pinksterweekend op zaterdag 8, zondag 9 en maandag 10 juni 2019 in het Gemeentelijk Sportcentrum de Scharen aan de Topaasstraat 13 te Breda.

De OBTK is een leuke wedstrijd tijdens Pinksteren, waarin alle niveaus aangeboden worden. Ook de pre-instappers van geboortejaar 2011 en 2012 zijn weer van harte welkom om aan deze wedstrijd deel te nemen en alvast te proeven aan de wedstrijden die hen het volgende seizoen te wachten staan. Speciaal voor deze groep is de oefenstof van D1 op vloer aangepast naar een lange mat oefening. Zie hiervoor verder hoofdstuk 4.

Speciaal voor de recreanten is er weer de recreatie categorie. Net als voorgaande jaren opgedeeld in twee niveaus. Recreatie en recreatie plus. De recreatie categorie is echt alleen bedoeld voor de turn(st)ers die 1 uurtje in de week gymmen/turnen en wel eens een wedstrijdje mee willen doen. Voor jongens en meisjes die meerdere uren per week trainen, bijvoorbeeld in een vooropleiding of recreatie plus groep, verwachten wij dat zij ingeschreven worden bij de recreatie plus, om op die manier eerlijke tegenstand te creëren. Jongens mogen meedoen. Zij turnen de damestoestellen en zullen turnen tegen de meisjes in dezelfde leeftijdscategorie.

Na het succes van voorgaande jaren is ook dit jaar weer de categorie senior + toegevoegd. Deze is bedoeld voor (oud) wedstrijdturnsters van 17 jaar en ouder, die nog 1 a 2x per week trainen. In deze categorie kan worden ingeschreven in de categorieën C, D, E, F, G en recreatie. Deze categorie is ook voor heren toegankelijk, mits voldoende deelname. De categorie senior + mag kiezen om geen meerkamp te doen, dus inschrijven per toestel is mogelijk. Zie verder hoofdstuk 5.

Wat betreft de verdeling over de drie dagen zijn een aantal punten zeker:

Alle recreatie zal turnen op zaterdag
Alle recreatie plus zal turnen op maandag
Alle senioren + zullen turnen op zaterdagavond.
Alle pre-instappers (m.u.v. recreatie) turnen op zondag.
Voor de overige categorieën zullen wij afwachten wat de inschrijving met zich meebrengt.

Wij zullen streven om divisie 456 op zaterdag in te delen, divisie 345 op zondag en divisie 123 op maandag.
Bij inschrijving kunt u aangeven wanneer een turnster niet mag turnen op zondag. Wanneer deze categorie toch op zondag zou vallen, krijgt u het inschrijfgeld retour.

Om deel te kunnen nemen aan deze wedstrijd bent u verplicht juryleden te leveren naar rato van het aantal inschrijvingen. Daarbij moet minimaal 1 jurylid over een brevet beschikken dat noodzakelijk is voor het hoogst ingeschreven niveau. Hierover verderop in deze uitnodiging meer.

Door de groeiende belangstelling voor deze wedstrijd raad ik u aan zo snel mogelijk in te schrijven.

VOL=VOL!!!

Vorig jaar hebben bijna 1320 turnsters kunnen turnen… En hebben we nog ruim 100 turnsters op de wachtlijst gehad. De inschrijving zal dit jaar plaatsvinden via een digitaal inschrijfformulier.

De OBTK wordt mede mogelijk gemaakt door onze hoofdsponsor Turn Totaal Breda

Turn Totaal Breda is officieel dealer en gespecialiseerd in turnkleding en accessoires met exclusiviteit van Christian Moreau. Op alle dagen zal Turn Totaal Breda aanwezig zijn met een prachtige stand.

Laten we er met zijn allen weer een leuke wedstrijd van maken!

De inschrijving opent op zondagavond 24 maart om 21.00 uur.

Door middel van een digitaal inschrijfformulier via Google Docs. Deze link wordt gemaild en op de website en Facebook van BredaGym gedeeld. Via dit formulier kunt u de AANTALLEN per categorie doorgeven. Zorg dat u deze voor uzelf overzichtelijk heeft op dat moment. Indien u bij de eerste 1300 aanmeldingen behoort, ontvangt u het aanmeldingsformulier waar de namen, juryleden en bijzonderheden kunnen worden ingevuld en tevens de betaling kan worden geregeld.

Uitnodiging OBTK2019

Gegevens

Begin:
08/06/2019
Einde:
10/06/2019
Evenement Categorie:

Locatie

Sportcentrum De Scharen
Topaasstraat 13
Breda, 4817 HA
+ Google Maps

Organisator

BredaGym
Website:
https://www.bredagym.nl