Geslaagde Clubkampioenschappen!

Gezellig druk, veel deelnemers, en veel plezier. Zes clubkampioenen, waarvan vijf nieuwe en eentje voor het 2e jaar. Veel nieuwe gezichten, maar ook bekende, en veel hulp tijdens, voor en na de wedstrijd. Met deze zinnen kunnen we de clubkampioenschappen van 19 februari 2017 wel omschrijven.

Wij als vereniging mogen trots zijn op alle deelnemers en hun publiek, en op onze leiding, en vrijwilligers. We hebben er weer een mooie dag van gemaakt. We hopen dan ook dat iedereen ervan heeft genoten!

Natuurlijk zijn alle deelnemers gehuldigd op de wedstrijd, en jeetje wat werden er een boel 4e! Knap hoor! Behalve de “gewone” medailles reiken we op zo’n dag ook de beker uit voor de nieuwe clubkampioenen. Deze bekers werden bijna allemaal uitgereikt door de winnaars van vorig seizoen.

Janneke Martens werd samen met haar acro-bovenpartner Amber-Fé de Vos clubkampioen bij de acrogym en Janneke Stevens werd clubkampioen bij het het Volwassenen Turnen.

 

Bij de turnselectie groepen delen we bewust sinds vorig jaar de groep in de jongere en de oudere categorie, omdat de jongere turnsters door hun oefenstof altijd al hoger scoren in punten, en de oudere meiden anders geen kans zouden maken. Lieve van de Vijver werd kampioen bij de onderbouw met 55.25 punten en Femke van Brunschot met 50.90 punten bij de bovenbouw. Femke won hier vorig jaar ook de beker.

 

En dan last but not least onze kampioenen uit de recreantengroepen. Bij de jongens werd dit Dries Vermeulen met 62.20 punten, en bij de meisjes Isra Pala met 70.25 punten.

  

Tijdens de wedstrijden zijn er weer mooie foto’s gemaakt.
U kunt deze vinden bij de wedstrijd foto’s.

Ook kunt u hier de uitslagen bekijken:
Uitslag Wedstrijd 1
Uitslag Wedstrijd 2
Uitslag Wedstrijd 3
Uitslag Wedstrijd 4