Geslaagde BredaGym Juffen!

In het afgelopen seizoen hebben een aantal dames hun opleiding bij de KNGU afgerond.
Tamara Duurinck, bestuurslid binnen de vereniging, ging bij de dames langs in de les om ze te feliciteren met hun behaalde prestaties met een leuk presentje.

Allereerst trainster Romy Geuze! Zij heeft na ruim een jaar hard werken haar niveau 3 licentie behaald voor de acrogym, maar ook voor het turnen. Super goed gedaan Romy! Het was hier en daar een uitdaging met de opdrachten, aangezien acrogym niet veel wordt gevolgd, maar het is je toch maar mooi gelukt! Gefeliciteerd namens de vereniging!

Dan de juffen van de dinsdag groepen in het Noorderlicht: Oumaima Faqir, Anouk van der Burgt en Chiara Franken. Deze dames hebben de opleiding voor niveau 2 gevolgd bij de KNGU, en hebben deze ook keurig binnen. De meisjes uit de groep waren ook enorm trots op hun juffen! Goed gedaan dames, namens BredaGym gefeliciteerd!