Help BredaGym door je stem uit te brengen tijdens de Rabobank Breda Clubkas Campagne

Rabobank Breda heeft al jaren een aandeel in het lokale verenigingsleven. Jaarlijks ondersteunt zij veel verenigingen en stichtingen in Breda en omgeving. Speciaal hiervoor organiseert de bank de Rabobank Clubkas Campagne en stelt hiervoor € 75.000,- beschikbaar. Ook BredaGym doet mee aan de Rabobank Clubkas Campagne.

Stemmen

Leden van Rabobank Breda mogen van woensdag 6 t/m maandag 18 april 2016 stemmen op hun favoriete vereniging/stichting. Ieder lid mag vijf stemmen uitbrengen, waarvan maximaal twee stemmen op dezelfde vereniging. Elke stem is geld waard! De waarde van een stem wordt bepaald door het totaal beschikbare bedrag (€ 75.000,-) te delen door het aantal uitgebrachte stemmen. BredaGym ontvangt het aantal op ons uitgebrachte stemmen maal het bedrag dat deze stem waard is.

Alleen leden kunnen hun stemmen uitbrengen. Ben je nog geen lid van Rabobank Breda, dan kan je je nog voor 1 maart 2016 via www.rabobank.nl/breda als lid aanmelden. Kies links in het scherm lidmaatschap en klik vervolgens onder in het scherm op “Word ook lid van Rabobank Breda” en vul de gevraagde gegevens in.

Oproep

Ben jij lid van Rabobank Breda? Dan zou het fantastisch zijn als jij en jouw familie, vrienden en kennissen hun stem geven aan onze vereniging BredaGym tijdens de stemperiode van de Rabobank Clubkas Campagne. Het geld wordt gebruikt voor het organiseren van onze evenementen en het verbeteren en aanvullen van onze sport- en trainingsmaterialen.

Meer informatie over de Rabobank Clubkas Campagne vind je op rabobank.nl/breda.

Hoe stemmen

Alle leden van Rabobank Breda ontvangen aan het begin van de stemperiode een oproep middels een stemkaart om hun stemmen uit te kunnen brengen. Op deze kaart staat een unieke code waarmee je via rabobank.nl/breda op ons kunt stemmen!

Door even de tijd te nemen en je stem uit te brengen help je BredaGym. Alvast bedankt voor je stem!

Sponsorcommissie BredaGym