Nieuwjaarsreceptie 2017

Op vrijdagavond 20 januari was er voor alle leden van 18 jaar en ouder en hun partners de gebruikelijke nieuwjaarsreceptie in de Koffiemolen (naast de Scharen). De 40 aanwezige leden en hun aanhang werden verwelkomd door Chantal Jorna met de mededeling, dat men koffie kon halen aan de bar.
Na de koffie nam de voorzitter, Michel van Gils het woord. “Door jarenlange werkervaring bij de KNGU heb ik een stevige basis om van BredaGym een gezonde vereniging te houden”. “Ik heb daarom het voorzitterschap overgenomen van Pieter Delacourt “. Het streven voor 2017 was, een ledenaantal van 500 en dat is gelukt. Hij nam van de gelegenheid gebruik om de overige bestuursleden en een aantal nieuwe lesgevers, aan ons voor te stellen. De namen en hun gezichten zijn te zien op deze website.
Ook dit jaar kregen wij een quiz voorgeschoteld. Chantal Jorna had 30 foto’s gemaakt.
Van de eerste 15 foto’s moesten wij raden, wat er op de foto te zien was en van tweede 15 foto’s moesten wij raden waar de foto was genomen.
Daarna moest de “rekenkamer” bekijken wie de meeste vragen goed hadden beantwoord.
De winnaars waren: 1e plaats Michel van Gils, Gerard en Kitty Clavan.

Na deze geestelijke inspanning was er tijd voor een drankje en een hapje.

Het was weer een geslaagde avond.

Jan Willems

Foto’s zien? Klik HIER