Nieuwjaarsreceptie 2016

Op vrijdagavond 8 januari was er voor alle leden van 18 jaar en ouder en hun partners de gebruikelijke nieuwjaarsreceptie in de Koffiemolen (naast de Scharen). De 40 aanwezige leden en hun aanhang werden, bij de deur, verwelkomd door Chantal en tevens voorzien van consumptiebonnen.
Na de koffie nam de voorzitter, Pieter Delacourt, het woord. Het jaar 2015 was een bewogen jaar. In oktober werd de lang verwachte turnhal aan de Raaimoeren officieel geopend. Dat biedt kansen om door te ontwikkelen tot een regionaal Talent Opleidingscentrum waardoor Breda nog beter op de kaart staat als sportstad.  Wij heffen daarom, met u, het glas op ons nieuwe verenigingsjaar

Ook dit jaar kregen wij een quiz voorgeschoteld. Onder de naam “Quiz typisch Breda”, moesten 32 vragen, die door Sandra Verdiesen waren opgesteld, worden beantwoord. Van de echte Bredanaar werd verwacht dat zij dat konden. Daarna moest de “rekenkamer” (Sandra, Wiro en Chantal) aan het werk. Zij moesten kijken wie de meeste vragen goed hadden beantwoord. De uitslag was: 1e plaats Mevrouw Diny Roovers (zij had de meeste vragen goed).
De 2e plaats was voor Corrie van Wieren en de 3e plaats voor Ciska van der Schoot.

Na deze geestelijke inspanning was er tijd voor een drankje en een hapje.

Het was weer een geslaagde avond.

Jan Willems

nwjr2016 nwjr2 nwjr1