BredaGym Kamp 2019

6-8 september


Ga je mee op kamp?

In het weekend van 6 t/m 8 september zal ons jaarlijkse kamp gehouden worden, dit keer niet als afsluiting aan het eind van het seizoen, maar als opening.


Belangrijk om te weten:

  • lidmaatschap na 1 sept. 2019 bij BredaGym noodzakelijk
  • leeftijd vanaf geboortejaar 2011 en ouder
  • werken met 3 leeftijdsgroepen (2011-2010/2009-2008/2007 en ouder) van max. 60 kids
  • afstand ongeveer 35 min van Breda
  • kosten ongeveer 60 euro
  • bedden en matrassen zijn voorzien

Hoe staat het met de aanmeldingen?

Woensdag avond 5 voor 8… Ingelogd en wel op de website, de pagina stond klaar voor opslaan… Er hoefde alleen maar geklikt te worden op bijwerken en de link zou online staan. De klok verspringt naar 8 uur… klik op bijwerken…. laden laden laden laden…. de website was al zo druk dat zelfs het opslaan van de pagina niet wilde lukken… 20:02 bijwerken gelukt! Dus volgende stap was formulier vernieuwen… wauw al 60 aanmeldingen. Nog eens vernieuw… wauw 70! Bij elke vernieuw klik waren er 10 extra aanmeldingen binnen. Om 20:10 al 115 aanmeldingen. Om 21:00 tikten we de 135 aanmeldingen aan. Daarna druppelde er af en toe nog wat aanmeldingen binnen, maar werd het wat rustiger. Voor de verschillende leeftijdsgroepen hebben we al meerdere aanmeldingen, maar het is mooi verdeeld. We zijn nog niet begonnen met het versturen van de 2e mail met de definitieve bevestiging, maar we kunnen wel vast online zetten wie er zich inmiddels hebben opgegeven en waar nog ruimte is.

De stand op donderdag 18 juli om 17:00 uur was, totaal 156 aanmeldingen:
Kamp Geel: 2007 en ouder: 46 aanmeldingen, dus nog ruimte voor 14
Kamp Groen: 2008-2009: 56 aanmeldingen, dus nog ruimte voor 4
Kamp Oranje: 2010-2011: 54 aanmeldingen, dus nog ruimte voor 6
Kinderen die nu nog op willen geven, daarvan kunnen we geen rekening meer houden met de wens bij wie ze willen liggen. De tentenindeling is al ver rond, dus dan word je ergens bij gelegd.

In dit bestand kan je zien wie er inmiddels op de lijst staan:
namen overzicht website kamp

HOE MOET IK ME OPGEVEN??

GEEF JE OP VOOR HET KAMP DOOR OP DEZE LINK TE KLIKKEN!

Open deze en vul deze zo snel mogelijk in. Let wel goed op dat je je emailadres goed invult, want hierop krijg je een automatische bevestiging binnen. Hierdoor weet je dat je aanmelding bij ons is binnengekomen. LET OP: krijg je je automatische bevestiging binnen een paar minuten per mail NIET binnen, dan is er iets misgegaan! Ofwel je hebt je emailadres onjuist ingevoerd, of er is iets mis gegaan met het verzenden. Check dan voor de zekerheid de spambox nog even, en als hij daar ook niet binnen is gekomen, vul hem dan gelijk opnieuw nog een keertje in! Lukt dit ook niet? Stuur dan even een mailje naar bredagymkamp@gmail.com. Een geldig lidmaatschap na 1 september 2019 bij BredaGym is noodzakelijk, dus ben je van VLC of Longo Breda, zorg dat dat je overschrijvingsformulier binnen is en dat de trainsters zeker weten dat je blijft turnen!

We hopen uiterlijk vrijdag 21 juni al onze snelle inschrijvers te kunnen laten weten of ze wel of niet op de lijst staan! Dit gebeurt door een 2e mail, welke wij persoonlijk naar je versturen!