BredaGym Kamp 2018

Hallo Allemaal,

Yesss! Ook dit jaar gaan we met BredaGym weer gezellig op kamp! Een gezellig kamp met als thema “Expeditie BredaGym”. Dit keer nog iets dichterbij huis dan afgelopen jaar, in Hooge Zwaluwe. Het zal zijn in het weekend van 29 juni t/m 1 juli, met de start op vrijdag avond om 17:30 uur op locatie tot zondag eind van de ochtend, de precieze tijd volgt later. De kosten bedragen 50 euro per persoon. De heen en terugreis zullen op eigen vervoer zijn (of samen rijden zelf regelen). Houdt rekening met beperkte parkeermogelijkheden en een Kiss&Ride principe bij start van het kamp. Alle jeugdleden van BredaGym die geboren zijn in 2001 t/m 2010 kunnen zich voor dit kamp opgeven. Dit kamp is onder leiding van de vaste kamp crew samen met enkele train(st)ers.
Aansluitend op het thema zal er dit jaar geslapen worden in grote legertenten, dus eigen slaapspullen en slaapmatjes/luchtbedden en dergelijke zullen nodig zijn. Verdere info volgt later!

HET KAMP IS VOL!!

LET OP! Opgeven via dit formulier verzekert je nog niet van een plaatsje, het kan zijn dat de inschrijving al vol zat toen je inschreef. We proberen dit te voorkomen door de inschrijving op tijd dicht te gooien, maar we kunnen dit niet garanderen!
De eerste mail die je ontvangt is een bevestiging dat wij de inschrijving hebben gehad.
Hierna ontvang je zo snel mogelijk nog een 2e mail, waarin zal staan of je officieel op de deelnemerslijst staat.  Wanneer je wel hebt ingeschreven maar geen 1e mail hebt
teruggehad (check ook de spam) stuur dan een mail naar bredagymkamp@gmail.com.

Groetjes,
De Kamp Commissie

Kamp Informatie DEEL 1
Kamp Informatie DEEL 2

Besloten kamp groep: https://www.facebook.com/groups/444691912646125/

Deelnemerslijst Kamp >> 80 deelnemers:
Amber-Fé de Vos, Nienke Vendel, Veerle Clavan, Ceder de Vos, Maartje van der Krabben, Lieke van Dongen, Saar IJsselmuiden, Roos van der Feer, Demi de Koning, Noa van der Feer, Aniek Delacourt, Anne Verschuren, Puk van der Eijk, Bente Duurinck, Jayli Castien, Luna van de Westelaken, Lin Vissers, Yfke Roovers, Loes Crezee, Mirthe Helmer, Lara Wehrens, Philou Touw, Marouscha de Kwaasteniet, Emma Monteban, Joyce Wijnen, Selina Broeren, Noor Buurman, Jet Castien, Jasmijn Driedijk, Suze van den Hoeven, Isa Smits, Marchien van Hooijdonk, Femke Helmer, Masha van de Westelaken, Judith Schreurs, Chanellivy Richelieu, Lieke Buurman, Faith Huijbregts, Zerin Bozan Alvarez, Chivani de Windt, Saar Silvertant, Iara Barrau, Steffy Klarenbeek, Aranka Meershoek, Chaliya Canli, Yllana Hart, Nina van der Burgt, Elena Frijters, Femke de Jong, Anthony Jungbeker, Sofia Bakker, Linne Buijk, Ilse Meeder, Liv Rikken, Lima Huijskens, Cas Busser, Julia Sancho Galan, Kimya Stekelenburg, Romy Bos, Fiona Lanser, Kimmy Poppelaars, Daniel Berndsen, Jitske Ernstsen, Manon de Graaf, Juul van Ooijen, Akua Tabiri, Romy van den Hout, Lieve van de Vijver, Ruhne Dost, Nikola Borgosz, Pip Wilner, Lynn Jongeneelen, Katja Nesvadba, Fleur Swaans, Saar van Hemert, Emmy Rijnbout, Djulfidana Hoekstra, Eline van Seeters, Zoë van Ginneken en Guusje de Haas