Uitbreiding uren Stoutenburgstraat

Vanwege groot succes van de uren in de Stoutenburgstraat worden de uren nog verder uitgebreid! Op de vrijdag zitten de groepen helemaal vol (hier gelden wachtlijsten) en op de woensdag was de jongste groep ook goed gevuld. Afgelopen maand hebben we op woensdag al een uur eraan toegevoegd, maar vanaf maart komen hier dus nog extra uren bij!

Juf Daniëlle Driessen zal deze uren verzorgen. Zij is in januari meer uren bij BredaGym gaan werken, en zal vanaf maart nog meer uren op zich nemen. Super natuurlijk, zowel voor de vereniging áls voor de kinderen die graag willen gaan turnen/acrogymmen!

Op de woensdag zal ze eerst starten met 45 minuten kleutergym voor zowel jongens als meisjes. Als de meiden 6 jaar zijn geworden, kunnen ze doorstromen naar het volgende uur, voor 6/7 jaar. In de meisjes groepen die er nu al zijn op de woensdag (5-8 uur), is er door de splitsing naar een 3e uur vanaf 15 januari nog voldoende ruimte om aan te sluiten. Dus voor alle leeftijden valt er een proefles in te plannen, en is er direct ruimte om aan te sluiten. Tenzij het na deze oproep storm gaat lopen natuurlijk! Je kan een proefles inplannen door een mailtje te sturen naar Marit Kramer. Dan wordt er samen gekeken naar de beste datum, zodat niet al te veel kinderen tegelijk een proefles komen doen.

Voor de jongens is er een speciale jongensgroep op de donderdag van 5-6 uur. Juf Marieke heeft deze heel fijn aan het begin van het seizoen weer opgepakt, maar in combinatie met haar werk werd het nu wat te veel. Marieke, bedankt voor je inzet het afgelopen half jaar! Jammer dat je ons gaat verlaten, maar dankzij jou is er weer een jongensgroep bij BredaGym! Komende donderdag de laatste les, geniet er nog even van! Vanaf februari neemt juf Daniëlle de jongensgroep over. Fijn dat er direct vervanging mogelijk was! Om de tijd wat meer te vullen komt er op deze donderdag nog een uurtje achter de jongensgroep aan. In dit uurtje is het tijd voor recreatie acrogym. Bij acrogym werk je in twee en drietallen en voer je gezamenlijk kunsten uit. Je werkt niet zoals met turnen op de toestellen, maar bent vooral bezig met elementen op de vloer, en voert ook in duo’s en trio’s elementen uit waarbij je bijvoorbeeld op elkaar gaat staan of steunen! Misschien zelfs wel salto’s als je het eenmaal beter kunt van de schouders van een partner af! Lijkt dit je wat? Kom dan zeker een keertje meedoen! Je kan een proefles inplannen door een mailtje te sturen naar Marit Kramer. Dan plannen jullie samen de beste datum.