Nieuwjaarsreceptie 2020

Op donderdagavond 2 januari was er voor alle leden van 18 jaar en ouder en hun partners de gebruikelijke nieuwjaarsbijeenkomst. Dit keer werd de nieuwjaarsbijeenkomst gehouden in het clubhuis van de Wieler Vereniging Breda aan de Terheijdenseweg te Breda.
De ruim 60 aanwezige personen werden verwelkomd door Chantal Jorna en een aantal bestuursleden en een glas prosecco.

Na het drankje nam de voorzitter, Michel van Gils het woord. Het gaat goed met Bredagym. Het ledenaantal is gestegen tot boven de 1000. Hij stelde ons de aanwezige de aanwezige bestuursleden voor. (De namen en eventuele gezichten van bestuur, trainers, assistent-trainers, zijn te zien op deze website Bestuur / Leiding).

Ook werden een aantal mensen bedankt zoals: Margriet Brosens voor het jarenlang organiseren van activiteiten en er nu mee stopt. Onze natuurgids Ad van der Laar die elk jaar weer de natuurwandeling verzorgt. Bert van Oosterhout voor het regelen van het clubhuis en het sponoren van het feestje. Jan Willems omdat hij er weer was om foto’s te maken, ondanks het verblijf in het ziekenhuis voor een medische ingreep.

Voor het organiseren van een aantal activiteiten hebben we dus nieuwe mensen nodig.
Ook dit jaar kregen wij een quiz van Chantal voorgeschoteld. Voor deze quiz konden koppels worden gevormd. Chantal had, zoals gewoonlijk, de 30 vragen zelf gemaakt en werden door haar zelf voorgelezen. Daarna moest de “rekenkamer” bekijken wie de meeste vragen goed had beantwoord.
De winnaars waren:
1e plaats: Annie Smallenberg en Marijke v/d Nadort.
2e plaats: Toos Oomens.
3e plaats: Marijke Witberg en Dick Besling.
4e plaats Jan en Ria Willems.
4e plaats ex aequo Miep van Vliet.

Na deze geestelijke inspanning was er tijd voor een drankje en een hapje.
Het was weer een geslaagde avond. Voor de foto’s klik je HIER

Jan Willems.