Nieuwjaarsreceptie 2019

Op donderdagavond 3 januari was er voor alle leden van 18 jaar en ouder en hun partners de gebruikelijke nieuwjaarsbijeenkomst. Omdat de Koffiemolen niet meer beschikbaar was, werd de bijeenkomst in Wijkcentrum ’t Houwke in Heusdenhout gehouden.

De ruim 60 aanwezige personen werden verwelkomd door Chantal Jorna met de mededeling, dat men koffie of thee kon halen aan de bar. Na de koffie nam de voorzitter, Michel van Gils het woord. Het gaat goed met Bredagym. Het ledenaantal is gestegen tot bijna 680. Hij stelde ons de aanwezige de aanwezige bestuursleden voor. (De namen en gezichten van bestuur, trainers, assistent-trainers, zijn te zien op deze website Bestuur / Leiding).

Ook werden bedankt Jan Willems voor het regelen van ’t Houwke en Bert van Oosterhout die het stokbrood en de saté heeft gesponsord. De gastvrouwen van ’t Houwke werden ook niet vergeten en kregen een envelop met inhoud.

Hij somde ook het aantal activiteiten op die door BredaGym in 2018 wel en niet werden georganiseerd en welke in 2019 zullen worden georganiseerd.

Ook dit jaar kregen wij een quiz van Chantal voorgeschoteld. Deze quiz stond, tot ieders verrassing, in het teken van het a.s. moederschap van een heel blije Chantal. Zij had de 25 vragen en de bijbehorende puzzel zelf gemaakt. Daarna moest de “rekenkamer” bekijken wie de meeste vragen goed had beantwoord en de puzzel het snelst hadden ingeleverd.

De winnaars waren: 1e plaats: Joke en Clementine. 2e plaats: Ria en Jan. 3e plaats: Clementine

Na deze geestelijke inspanning was er tijd voor een drankje en de saté.

Het was weer een geslaagde avond.

Jan Willems.

            

Omdat een aantal leden geen toestemming hebben gegeven om foto’s van hen op de website van Bredagym te publiceren, kunnen, in het kader van de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG), alleen bovenstaande foto’s  worden gepubliceerd.

Chantal Jorna zal de belanghebbende leden een link toesturen, zodat zij de gemaakte foto’s van deze avond in alle rust kunnen bekijken.