11 Toestelregiokampioenen BredaGym in Terneuzen

In Terneuzen werden de regiokampioenschappen gehouden voor toestelturnen in de 3e divisie. Veel BredaGym turnsters kwamen in actie en dit deden zij niet onverdienstelijk. Met 22 medailles keerden zij weer terug naar Breda, waarvan zelfs 11 gouden titels.

Bij de instapppers (8/9 jaar) won Liv Rikken de regiotitel op het toestel sprong. Clubgenootje Fayley van Vugt won hier het brons, waar Yfke Roovers nét 4e werd. Daarnaast wist Liv ook het brons op brug te veroveren.

Bij de pupillen 1 (9/10 jaar) waren er twee zilveren BredaGym plakken. Veerle van der Linden op de brug en Marchien van Hooijdonk op de vloer.

Bij de pupillen 2 (10/11) jaar kwam Laura Roudaï in actie en turnde een super wedstrijd, met goud op brug en zilver op balk als beloning.

Bij de jeugd 1 (11/12 jaar) won Akua Tabiri het goud op sprong, waar Lieve van de Vijver het brons pakte. Lieve wist twee regionale titels te veroveren op de toestellen brug en vloer.

Bij de jeugd 2 (12/13 jaar) werden er ook 3 gouden plakken veroverd. Indy Muller pakte het goud op sprong en balk en Puk van der Eijk op brug. Daarnaast won Amber-Fé de Vos ook nog eens een bronzen medaille op de vloer, samen met Indy.

Bij de junioren (13-15 jaar) was er goud voor Philou Touw op sprong en Rosalie Donkersloot op balk. Op diezelfde balk won Philou de zilveren plak. Yllana Hart won het zilver op vloer, samen met Rosalie.

Bij de senioren (15 jaar en ouder) was er een groot deelnemersveld, waardoor het resultaat moeilijk te vergelijken was. Maar ook hier werd er een mooie regionale titel op het toestel sprong behaald door Nikki Meeuwissen.