Nieuwjaarsreceptie 2018

Op vrijdagavond 12 januari was er voor alle leden van 18 jaar en ouder en hun partners de gebruikelijke nieuwjaarsreceptie in de Koffiemolen (naast de Scharen). De 40 aanwezige personen werden verwelkomd door Chantal Jorna met de mededeling, dat men voor de verkregen bon, koffie of thee kon halen aan de bar.
Na de koffie nam de voorzitter, Michel van Gils het woord. Ik ben u een jaar voorzitter van deze mooie vereniging. Vorig jaar was het streven een ledenaantal van 500 en dat was gelukt.
Het ledenaantal van nu is maar liefst 580. Hij wilde graag nog eens de overige bestuursleden en lesgevers aan ons voor stellen. De namen en gezichten van bestuur, trainers, assistent-trainers, zijn te zien op deze website (Bestuur / Leiding).
Ook werd mevrouw Loes Marijnissen, als oudste lid van Bredaym, aan ons voorgesteld.
Zij hoopt op 30 april a.s. 90 jaar te worden en is, ondanks haar leeftijd nog steeds een actief lid.
Hij somde ook het aantal activiteiten op die door BredaGym werd en in 2018 zal worden georganiseerd, zoals: TTBC, BOAC, BredaGym kamp, DBTK en voor senioren sporttoernooi Teteringen, een excursie een fietstocht en een herfstwandeling.
De voorzitter vroeg Jos Verhoeven naar voren te komen, hij dankte Jos voor het prachtige naslagwerk die hij had gemaakt van 100 jaar S.S.S. (Sport Staalt Spieren) en feliciteerde hem met zijn 50 jarig lidmaatschap van S.S.S./BredaGym. Jos ontving, het door hem gemaakte naslagwerk, in een keurig ingebonden exemplaar. Als oud trainer van Jos kreeg de heer Peter Grond ook zo’n ingebonden exemplaar.
Ook dit jaar kregen wij een quiz voorgeschoteld. Deze quiz stond, hoe kan het ook anders, in het teken van 100 jaar S.S.S. / BredaGym. Jos Verhoeven, had aan de hand van zijn naslagwerk het merendeel van de 30 vragen gemaakt en Chantal Jorna verzorgde de presentatie. Een aantal deelnemers zag kans om de antwoorden op de vragen snel op te zoeken in de naslagwerken van Jos, waarvan op bijna elke tafel wel een exemplaar te vinden was. Daarna moest de “rekenkamer” bekijken wie de meeste vragen goed had beantwoord. De winnaars waren: 1e plaats Mevr. Toos Oomens en de 2e plaats was voor de dames Miep van Vliet, Henny de Jong en Margriet Brosens.
Er was dus geen 3e plaats.

Na deze geestelijke inspanning was er tijd voor een drankje en een hapje.
Het was weer een geslaagde avond.

Jan Willems

Ais je de foto’s klik dan HIER