Seizoensopening 2017 van de turn- en acro selectie

Onder de bezielende leiding van Chantal en Marit is het turn en acro seizoen weer geopend!

Om 11 uur verzamelden zo’n 60 turnsters en acrosters zich op een prachtige locatie om het nieuwe seizoen te openen en vooral ook om bij te kletsen en nieuwe meiden te leren kennen. Ook de ouders werden meegetrokken en mochten (soms onder lichte dwang) meedoen. De weergoden waren ons met een zonnige 26 graden ook goed gezind.

Chantal begon de ochtend met het afvuren van hééééééééél veel vragen waarop het antwoord ja of nee was. Wie zit er op turnen? én acro?, wie houdt er van paarden, honden of katten?Vooral de vraag Wie heeft een relatie? leidde tot een hoop gegiechel. Over de vraag Wie draagt er altijd 2 verschillende sokken? waren veel meiden het unaniem eens.

Aansluitend werden er vier groepen gemaakt, drie turngroepen en één acrogroep. Het doel was om elkaar beter te leren kennen door middel van een aantal spellen. “Bumtibumtibombombom” (toch Celine?) en “Ik sta” leidde zo nu en dan tot grote hilariteit. Bij het kranten tik spel werden hier en daar rake klappen uitgedeeld en bij het handenklap spel werden al namennoemend prachtige ritmes gespeeld. Uiteindelijk kende iedereen iedereen en zelfs de ouders snapte hoe “Ik sta” nou precies in zijn werk ging.

Na het veld weer netjes opgeruimd te hebben zijn alle meiden nog een spannend rondje gaan bowlen.

Tijdens het bowlen zijn er hele gezellige foto’s gemaakt.
Je kan ze hieronder allemaal bewonderen, veel kijkplezier!

Seizoensopening2017-(00)

Afbeelding 1 van 31