Open Zeeuwse Acro Kampioenschappen

Afgelopen zaterdag 20 januari waren de Open Zeeuwse Acro Kampioenschappen in Zierikzee. Ook Bredagym deed hier aan mee! Lynn en Ceder waren als eerste team van Bredagym en als eerste team van de wedstrijd aan de beurt. Ze lieten een hele mooie oefening zien en dit leverde een vijfde plek op.

Vervolgens was het de beurt aan Lisa en Fleur om hun kunsten te showen. Lisa en Fleur zouden eigenlijk als trio meedoen aan de wedstrijd, maar door een blessure van Manoa zijn ze op het laatste moment mee gaan doen als een duo aan de wedstrijd. In de oefening misten de meiden Manoa nog wel en dat zag je. Toch zijn wij hartstikke trots wat Lisa en Fleur in zulke korte tijd hebben neergezet. Uiteindelijk werden ze achtste!

In de middag was het de beurt aan Nienke en Chanellivy. Ook deze meiden lieten een mooie strakke oefening zien en dat werd beloond met een mooie derde plek!

Als laatste waren Anouk en Lara aan de beurt. Zij lieten een hele stabiele oefening zien met een hele mooie salto achterover van Lara. Deze meiden mochten dan ook een zilveren medaille in ontvangst nemen!

Al met al was het een goede wedstrijd voor Bredagym en een goede voorbereiding voor de eerste plaatsingswedstrijd die aankomend weekend in Oss zal plaatsvinden.

Tijdens de OZAK heeft omroep Zeeland ook een reportage van de wedstrijd gemaakt. Deze zal vanavond (22 januari) om kwart over 5 worden uitgezonden op omroep Zeeland en heel de avond herhaald worden. Dus ga allemaal kijken!